Krydrede nuggets

Krydrede nuggets – Børnevenlige, både at spise og lave.

krydrede nuggetsNår der er nuggets på menuen hjemme hos os, så er der som regel kamp om at få lov til at komme med i køkkenet og hjælpe med at vende dem i mel, æg og rasp.

Det er nemt for de små børnefingre at vende dem og så er det lidt hyggeligt at man gerne må stå med fingrene i maden.

I denne opskrift krydre vi lidt nuggetsne, men hvis du er til det simple, kan du se vores opskrift på normale nuggets.

krydrede nuggets

Krydrede nuggets – opskrift

Samlet tid: 45 minutter
Forfatter: Beate Grandahl
Nu er vi meget glade for nuggets, både store og små så det er ret stor portion vi laver. Men der bliver spist op næsten hver gang.

Ingredienser

  • 700 gr kylling inderfilet
  • 2 æg
  • Hvedemel
  • 2 spsk revet parmesanost
  • Rasp
  • 1-2 tsk Oregano
  • 1-2 tsk Paprika evt. røget paprika for mere smag
  • 1-2 tsk hvidløgs pulver
  • 1-2 tsk spidskommen
  • Chili Hvis du godt kan lide det lidt stærkt
  • Salt & Peber
  • Olie til stegning

Sådan gør du

  • Jeg starter altid med at skære den lille sene af der sidder på bagsiden af fileterne. Den kan godt være lidt sej at tygge i. Det kan give nogen sjove former på kyllingen, men smagen er jo den samme.
  • Så fordeles mel, æg og rasp på hver deres tallerken. Æggene piskes let med en gaffel
  • Kom krydderierne i raspen og bland dem sammen med parmesanosten.
  • Varm olien langsom på panden, mens i vender kyllingerne
  • Vend kylling i mel
  • Vend kylling i æg
  • Vend kylling i krydret rasp. Læg de færdige kyllinger på en ren tallerken.
  • Steg dem gyldne i den varme olie.
Har du prøvet opskriften Fortæl os om resultatet

Trin 2-7 er oplagt arbejde for små børnefingre så 1… 2… 3… sæt i gang.

Tilbehør til krydrede nuggets

Disse lækre krydrede nuggets kan serveres med løse ris ved siden af, diverse dip eller en lækker bearnaisesovs. Hvis ud vil være lidt sund også kan det anbefales at spise med en let salat eller dampede grøntsager.

Picture of Beate Grandahl

Beate Grandahl

Beate Grandahl, uddannet kostvejleder, ihærdig forkæmper for at stoppe madspild og vild med at kaste sig over nye opskrifter i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Se også disse opskrifter