Steg kyllingebrystfileterne i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte.
Krydr med salt og peber.
Pil hvidløgsfeddet, og hak det fint, eller pres det.
Skyl og hak basilikum fint.
Bland mayonnaise, limesaft, hvidløg og basilikum sammen til en dressing.
Skyl salaten, riv eller skær den i grove stykker.
Del avocadoerne, fjern stenen, tag frugtkødet ud af skallen, og skær det i skiver.
Lun evt. tortillaerne i mikroovnen, ovnen eller på en tør pande.
Skær kyllingebrystkødet i skiver.
Fordel skiver af kyllingekød, salatblade, avocadoskiver og dressing på tortillaerne, og rul dem sammen eller fold dem, så siderne foldes ind mod midten, og fyldet ikke ryger ud af bunden eller toppen.
Skær evt. wrapsene i halve eller mindre stykker, og servér med det samme – eller gem dem til madpakken.
Noter
Tip: Tortillaerne kan være nemmere at rulle/folde, når de er lune, så selvom du ikke skal spise wrappen, lige efter den er lavet, kan det alligevel være en fordel at varme dem, inden de rulles til wraps.