Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet coleslaw – den hurtige
Jeg vil klart anbefale, at du marinerer din coleslaw, men står du og har brug for en coleslaw lige her og nu, så er denne variant hurtigmums.
5
fra
2
stemmer
Ret:
hurtigmums
Køkken:
Dansk
Servings:
4
personer
Calories:
139
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
400
g
hvidkål
▢
2
gulerødder
▢
1
stort
rødt æble
▢
½-1
dl
mayonnaise
▢
2
spsk.
fløde
▢
1
spsk.
sød sennep
▢
Friskpresset citronsaft
▢
Lidt klippet purløg
▢
lidt sukker
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Snit kålen i fine strimler.
Skræl gulerødderne, og riv dem og æblet på den grove side af rivejernet.
Bland mayonnaise, fløde og sennep, og smag til med citronsaft, salt og peber og evt. sukker – den må gerne være lidt sød i smagen.
Klip lidt purløg ned i dressingen, og vend grøntsagerne i.
Denne coleslaw bliver bedre, jo længere tid den trækker, men selve tilberedningen kan du klare på 10 minutter.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
139
kcal
|
Kulhydrat:
12
g
|
Protein:
2
g
|
Fedt:
10
g
|
Mættet fedt:
2
g
|
Kolesterol:
6
mg
|
Natrium:
124
mg
|
Kalium:
280
mg
|
Fiber:
4
g
|
Sukker:
5
g
|
Vitamin C:
38
mg
|
Calcium:
55
mg
|
Jern:
1
mg