Annonce

Der sker mange sjove, hyggelige og spændende ting i december måned. December er den sidste måned inden det nye år, og det nyder vi gerne i familiens tegn. Hvis du dog gerne vil gøre det endnu mere hyggeligt, så overvej hvilken lækker mad i skal have, og hvor i får maden fra.

Brug for catering til din julefrokost?

Nogle af os er vilde med at lave alt julemaden selv, men det er langt fra alle der deler denne glæde, og det er helt okay. Når først det har været jul, så er de fleste af os færdige med at lave mere mad, men hvad gør vi så med alle de skønne julefrokoster? Heldigvis er det sådan, at vi snildt kan bestille lækker mad udefra. Holder du en julefrokost i København, så kan du med fordel overveje Antons. Antons sørger nemlig for julefrokost ud af huset i København, så hvis du mangler god og lækker mad, så er du bestemt ikke gået forgæves! Anton Emil Nielsen er både udlært slagter og kok, og har været kok på flere forskellige Michelin-stjernebestøvede restauranter i København, så ham er du bestemt i trygge hænder hos. Hvis ikke du ved hvad du skal gøre til din kommende julefrokost, så har du svaret her. Tjek Antons hjemmeside ud ved at klikke på linket ovenfor.

Nytårsmenuen er i hus

Det er dog ikke kun julefrokoster hvor vi kan være i tvivl om, hvor maden skal komme frem. Det samme gør sig nemlig ofte gældende når det drejer sig om nytår. Mange af os har så stort et fokus på, at vi går ind i et nyt år, at vi helt glemmer noget af det vigtigste ved hele aftenen: nemlig maden. Men frygt ikke, Antons har ingen problemer med at lave en nytårsmenu ud af huset også. Både retterne til jul og nytår er lækre, og alle kan få fornøjelsen af at spise med, eftersom der er noget for enhver smag. Det er nemlig sådan, at vegetarmenu tilbydes https://antons.nu/om_os/, så bare rolig, der er ingen der går sultne hjem, det garanterer vi. Når vi snakker jul og nytår så er der ofte tale om, at disse begivenheder samler folk, men noget der også samler folk, er nemlig lækker mad, så hvorfor ikke kombinere begge dele? Catering til jul og nytår – nemt og lækkert! Og så slipper du for at skulle stresse mere end nødvendigt.

 

Print Friendly, PDF & Email
x