Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Vinaigrette med honning og sennep
Jeg har altid lært, at olie skal tilsættes lidt ad gangen, mens der piskes – ligesom med mayonnaise. Men du kan faktisk og ryste din dressing sammen, som det gøres i denne opskrift, hvor dressingen har fået lidt sødme fra honning.
5
fra 1 stemme
Ret:
Dressing
Køkken:
Fransk
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Samlet tid:
5
minutter
minutter
Calories:
40
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
2
tsk.
dijonsennep
▢
2
spsk.
citronsaft
eller en god eddike
▢
4
spsk.
olivenolie
▢
1
spsk.
honning
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne (undtagen salt og peber) i et glas med skruelåg, og ryst grundigt. Ryst, ryst, ryst, til du har en samlet dressing.
Smag til med salt og peber.
Noter
Vinaigrette kan holde sig i køleskabet i en uges tid.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
40
kcal
|
Kulhydrat:
1
g
|
Protein:
0.1
g
|
Fedt:
4
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedtsyre:
0.4
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
3
g
|
Natrium:
22
mg
|
Kalium:
6
mg
|
Fiber:
0.1
g
|
Sukker:
1
g
|
Vitamin C:
1
mg
|
Calcium:
1
mg
|
Jern:
0.1
mg