Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vegetarburger
5
fra 1 stemme
Ret:
aftensmad, Hovedret, vegetarisk
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Calories:
121
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
400
g
Naturli’ Hakket – eller din favorit
▢
1
fed
hvidløg
▢
2
spsk.
mild paprika
▢
1
spsk.
stødt koriander
▢
Olie
▢
4
burgerboller
▢
Salt og peber
▢
Fyld
f.eks. salat, dressing, ketchup, agurkesalat, rå/ristede løg, tomater og så videre … Lige hvad du har lyst til
Sådan gør du
Kom Naturli’ Hakket i en skål.
Pres hvidløgsfeddet i.
Kom paprika, stødt koriander, salt og peber i, og rør det sammen til en fars.
Del farsen i fire lige store dele, og form bøffer af dem.
Hak let med en kniv på begge sider, så der bliver et rudemønster – det er mere for et syns skyld end for noget som helst andet.
Brun bøfferne i den varme olie – gerne på en grillpande (for et syns skyld) – på begge sider.
Steg dem færdige ved middelvarme. Husk at vende ofte, de brænder nemt på.
Drys med lidt groft salt.
Varm burgerbollerne i ovnen, hvis de ikke er nybagte.
Så skal der bygges burgere!
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
121
kcal
|
Kulhydrat:
22
g
|
Protein:
4
g
|
Fedt:
2
g
|
Mættet fedt:
0.4
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
0.3
g
|
Natrium:
213
mg
|
Kalium:
65
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
3
g
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
65
mg
|
Jern:
2
mg