Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tzatziki – opskrift – den hurtige
Står du og mangler lidt hurtigt, frisk tilbehør til den danske hakkebøf, den tyrkiske beyti kebab eller de græske frikadeller, så prøv med denne græske agurlkesalat.
5
fra
3
stemmer
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
agurk
▢
200
g
græsk yoghurt
10 %
▢
2
fed
hvidløg
▢
1
tsk.
citronsaft
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Riv agurken på den grove side af rivejernet.
Drys med lidt salt – sådan ca. 1 tsk. – og lad det trække 10 minutters tid, så væden trækkes ud af agurken.
Vrid herefter agurken, så al væden kommer ud.
Bland agurk og presset hvidløg i yoghurten, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Sæt tzatzikien på køl, til den skal serveres.