Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Torskerognssalat – opskrift til 2 stykker rugbrød
4
fra
2
stemmer
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
2
stykker rugbrød
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
dåse torskerogn
200 gram
▢
4
spsk
creme fraiche eller yoghurt
▢
½
rødløg
hakket
▢
1-2
spsk
citronsaft
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Hak løget fint og læg det i en skål sammen med torskerogn, creme fraiche og citronsaft. Mos det hele med en gaffel, indtil det har en cremet tekstur.
Smag til med salt og peber og rør rundt.
Smag efter, om den mangler flere krydderier eller fyr den af med andre grøntsager og smagsnuancer - kun fantasien sætter grænser!