Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Sødsyltet ingefær opskrift
Sødsyltet ingefær kræver, at du har lidt mere ingefær at gøre godt med, for her skal ingefæren skæres noget større ud. Ingredienser til sødsyltet ingefær
5
fra
4
stemmer
Sværhedsgrad:
Middel
Calories:
1410
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
300
g
ingefær
▢
3
dl
vand
▢
300
g
sukker
▢
1
stjerneanis
▢
½
kanelstang
▢
2
hele nelliker
▢
1
tsk.
atamon
Sådan gør du
Skræl ingefæren, og skær den i ud i ca. 5 cm tykke skiver.
Bring lidt vand i kog – ikke de 3 dl – og kom ingefæren i, og lad den koge i 25 minutter.
Bring de 3 dl vand i kog, og tilsæt sukker, stjerneanis, nelliker og kanel, og lad det koge, til sukkeret er opløst – det tager ikke mange minutter.
Hæld vandet fra de kogte ingefær, og kom ingefærstykkerne ned i sukkerlagen, og lad dem simre i ½ times tid, eller indtil ingefæren bliver blød.
Lad det køle lidt af, og hæld det så på et skoldet glas, som efterfølgende er skyllet med atamon.
Sæt låg på, og lad det køle af i køleskabet.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
1410
kcal
|
Kulhydrat:
355
g
|
Protein:
6
g
|
Fedt:
2
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Natrium:
58
mg
|
Kalium:
1245
mg
|
Fiber:
7
g
|
Sukker:
305
g
|
Vitamin C:
15
mg
|
Calcium:
66
mg
|
Jern:
2
mg