Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Saltmandler på panden – opskrift
De er noget hurtigere at tilberede på en stegepande. Men her er der risiko for, at du får givet dem for meget varme, så de bliver sorte, og det går helt klart ud over smagen.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Antal:
2-3 personer
Author:
Laust Kehlet
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
100
g
mandler
▢
2
spsk.
vand
▢
2
spsk.
fint salt
Sådan gør du
Rist mandlerne på en pande ved forholdsvis høj varme, til de bliver mørkebrune, men uden at blive sorte.
Skru lidt ned for varmen, og hæld vandet ved, så det bruser op om mandlerne og fordeler sig til alle mandlerne.
Drys salt ud over mandlerne, mens pande og mandler stadig er våde.
Ryst panden godt.
Noter
Hæld mandlerne over i en sigte, når de er dampet helt tørre, og ryst overskydende salt af.