Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Saltmandler – opskrift
Min favorit - Denne måde at lave saltede mandler på er min favorit, fordi den er idiotsikker. Den tager lidt længere tid end at lave dem på panden, men du er garanteret, at de ikke bliver for mørke og dermed bitre.
4.34
fra
3
stemmer
Samlet tid:
45
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Antal:
2-3 personer
Author:
Laust Kehlet
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
dl
vand
▢
2
spsk.
groft salt
▢
100
g
mandler
Sådan gør du
Bring vand og salt i kog, og kog, til saltet er opløst.
Tag gryden af blusset, kom mandlerne i, og lad dem stå i blød i 20 minutters tid.
Varm imens ovnen op til 150° C.
Hæld mandlerne i en sigte, og lad dem dryppe godt af.
Fordel dem i ét lag på en bageplade beklædt med bagepapir.
Smag evt. på en af dem. Trænger de til mere salt, så giv dem lidt mere salt.
Noter
Sæt dem i ovnen i ca. 20 minutter, og lad dem herefter køle af, inden de serveres lune eller kolde.