Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Saltimbocca opskrift
Jeg laver min saltimbocca af kalveinderlår – det stykke du også bruger, når du laver wienerschnitzler – det kan nemlig bankes ud til en perfekt tykkelse.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
4
tynde skiver kalveinderlår på ca. 125 g – kan du ikke få det
så køb 8 af 60-70 g, og servér to stk. til hver
▢
4
skiver
parmaskinke
▢
8
blade
frisk salvie
▢
Olivenolie og smør eller stegemargarine til stegning
▢
1½
dl
tør hvidvin
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Bank kødet med håndroden, så det bliver lige tykt – eller tyndt – over det hele. Det skal være så tyndt, at du let kan folde det sammen.
Krydr med salt og peber.
Læg en skive skinke på hver kødskive – laver du 8 små i stedet for 4 store, så lægger du naturligvis kun ½ skive skinke på hver kødskive.
Læg 2 skiver salvie øverst – laver du 8 små … og lirumlarum … 1 skive på hver.
Fold kødskiverne sammen på midten, og fastgør med en cocktailpind eller en kødnål.
Opvarm olie og smør på en stegepande, og brun kødet på begge sider ved stærk varme i 1 minuts tid.
Tilsæt hvidvin, og lad det hele simre, til hvidvinen er næsten fordampet – det varer 4-6 minutter.