Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Saltede mandler med smør - opskrift
Nu synes jeg jo, at der er rigeligt fedt i mandler – godt nok mest af det sunde – så hvorfor pokker tilføre mere fedt? Ja, det er i hvert fald ikke for sundhedens skyld, nok snarere for smagens – og de smager godt.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
45
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Antal:
2-3 personer
Author:
Laust Kehlet
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
dl
lunt vand
▢
1½
spsk.
fint salt
▢
100
g
mandler
▢
5
g
smør
Sådan gør du
Kom vand, salt og mandler i en skål, og rør rundt, til saltet er opløst.
Lad mandlerne trække et kvarters tid. Hæld dem herefter i en sigte, og lad dem dryppe af.
Varm imens ovnen op til 150° C.
Bred mandlerne ud i ét lag på en bageplade beklædt med bagepapir, som er smurt med smør.
Sæt pladen i ovnen, og vend mandlerne 2-3 gange, efter smørret er smeltet.