Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Roastbeef i ovn
Du kan tilberede din roastbeef i ovn og i gryde. Vi kommer den i ovnen først.
4.75
fra
4
stemmer
Samlet tid:
1
time
time
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
800-1.000
g
roastbeef
▢
En god klat smør
▢
1
spsk.
olivenolie
▢
2
spsk.
tørret rosmarin
▢
1
fed
hvidløg
▢
Salt – gerne flagesalt – og peber
Sådan gør du
Tag stegen ud af køleskabet en halv til en hel times tid, før du går i gang.
Tænd ovnen på 155° C.
Varm smør og olie op på en stegepande, og brun stegen hurtigt af, til den er gyldenbrun på alle sider.
Bland rosmarin, presset hvidløg og et par skefulde salt og peber.
Fordel saltblandingen over stegen.
Sæt stegen på en rist over en bradepande, og sæt den i ovnen i ca. 45 minutter, til den har en centrumstemperatur på 55° C.
Tag stegen ud af ovnen, og lad den hvile 15-20 minutter, mens du laver sovsen.
Skær stegen i tynde skiver.