2dåser bønnerf.eks kidney eller hvide bønner (kan udelades eller erstattes af kød)
2dåser flåedehakkede tomater
1spskbalsamico
½tsktørret timian
½tskstødt chilikan udelades, men giver en god varme
Salt og peber
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisning på pakken og dræn herefter i en sigte.
Imens pastaen koger forberedes grøntsagerne. Varm olien op i en stor gryde og steg alle grøntsagerne ved medium varme i 5-10 minutter, indtil de begynder at blive gyldne i kanterne.
Tilsæt bønner, tomat, balsamico, timian og chili. Smag til med salt og peber.
Tilsæt den kogte pasta til gryden og rør godt rundt med en pastaske eller en tang, så sovsen bliver godt fordelt.
Server i dybe tallerkener og drys med hakket, frisk basilikum og lidt parmesan.
Noter
Til servering:Lidt basilikum og evt. lidt friskrevet parmesan