Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ramen opskrift
Jeg elsker den japanske suppe med kylling i, men en god oksebøf – gerne let rosa – er altså heller ikke at foragte, men du kan jo selv bestemme.
3.67
fra
6
stemmer
Samlet tid:
40
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
250
g
babyspinat
▢
100
g
østershatte – eller champignoner
▢
1
rød peber
▢
4
forårsløg
▢
4
æg
▢
500
g
kyllingebrystfilet
▢
Lidt smør eller olie til stegning
▢
16
dl
hønsebouillon
▢
1
god håndfuld ramen nudler – eller risnudler
▢
6
spsk.
sojasauce
▢
4
tsk.
revet ingefær
▢
2
tsk.
finthakket rød chilipeber
▢
2
spsk.
fishsauce
▢
Et par håndfulde bønnespirer
▢
1
lime
▢
Lidt purløg
Sådan gør du
Skyl spinaten, rens svampene, som skæres i mindre stykker (halve eller kvarter afhængig af størrelse), skær peberfrugt og forårsløg i strimler.
Kog æggene smilende (ca. 6 minutter ved en medium størrelse æg).
Steg kyllingebrystfileterne i smør eller olie, så de er gennemstegte. Tag dem af, og sæt dem til side.
Vend spinat og svampe på panden i et par minutter, mens du vender lidt rundt i dem.
Kom bouillon og nudler i en gryde, og bring det i kog.
Tilsæt sojasauce, revet ingefær, hakket chilipeber, fishsauce, spinat, svampe, peberfrugt og forårsløg, og varm det hele op lige til kogepunktet.
Smag suppen til, og anret i skåle med kylling i skiver, halve æg, bønnespirer og klippet purløg, og servér med en limebåd til at presse over.