Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Raita – min opskrift
Den opskrift du får her er perfekt sammen med både indiske retter, samosaer og til danske retter og snacks. Og så er den lyn hurtig at lave.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
2
dl
yoghurt naturel
▢
2
spsk.
chutney – du kan bruge en mild mangochutney
jeg bruger en hjemmelavet blommechutney, det betyder ikke så meget, det skal bare være en mild chutney
▢
1
fed
hvidløg
▢
2
spsk.
finthakkede mynteblade – citronmelisse kan også anvendes
▢
Salt
Sådan gør du
Bland yoghurt, chutney – er der store stykker frugt i chutneyen, så hak dem groft – presset hvidløg, mynteblade og ca. ¼ tsk. groft salt.
Sæt dippen på køl, til den skal bruges.