Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rå chokolade med kakaosmør
Du kan få smørret både som en samlet masse (ligesom smør) og som drops. Det sidste kan være nemmere at afveje og arbejde med.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
dl
smeltet kakaosmør
▢
1
tsk.
vaniljepulver
▢
1
spsk.
agavesirup
▢
4
spsk.
kakaopulver
Sådan gør du
Smørret er meget sart, og du skal altid smelte det forsigtigt, stille og roligt over vandbad. Så start med det.
Tilsæt vaniljepulver og sirup, og rør rundt.
Kom kakaopulveret i, og bland det hele godt sammen, til du har en flydende rå chokolade.
Chokoladen kan du nu komme i forme, sætte dem på køl eller frys, og vende dem ud, når kakaosmørret er stivnet igen.