Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Porchetta – opskrift
Har gæster med kræsne ganer, kan du evt. nøjes med at krydre stegen i den ene ende, så kan der skæres af den anden ende – som så bliver som en traditionel flæskesteg – til dem. Men er I alle glade for ekstra smag, så giv den bare fuld skrue.
5
fra 1 stemme
Ret:
aftensmad, Hovedret
Forb. tid:
10
minutter
minutter
Tilb. tid:
2
timer
timer
Samlet tid:
2
timer
timer
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
504
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1-1½
kg
svinekam med svær
▢
4
fed
hvidløg
▢
4
kviste frisk rosmarin
▢
2
tsk.
tørret basilikum
▢
3
spsk.
olivenolie
▢
Salt og peber
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
504
kcal
|
Kulhydrat:
1
g
|
Protein:
84
g
|
Fedt:
16
g
|
Mættet fedt:
5
g
|
Flerumættet fedtsyre:
2
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
7
g
|
Kolesterol:
236
mg
|
Natrium:
184
mg
|
Kalium:
1409
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
1
g
|
Vitamin C:
1
mg
|
Calcium:
23
mg
|
Jern:
2
mg