Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Persillesovs uden mel, men med fløde
Har du glutenallergi er mel en meget dårlig løsning til at jævne sovs med. Men derfor skal du ikke undvære persillesovs, for du kan lave den med fløde i stedet.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
2
æggeblommer
▢
½
l
piskefløde – ikke madlavningsfløde
for det er tilsat mel for at holde fedtprocenten nede
▢
10
g
smør/margarine
▢
Citronsaft
▢
3
spsk.
hakket persille
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Pisk æggeblommerne sammen med fløden, og kog op under konstant omrøring – det svider nemt på.
Skru ned, og lad det simre et par minutter – stadig under omrøring.
Tilsæt smør, og lad det smelte.
Smag til med salt, peber og citronsaft, når sovsen har den rette tykkelse.
Tag gryden af varmen, og tilsæt persillen.