Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Peanutsauce – opskrift
Denne peanutsauce er varm, men du kan også lave kold peanutsauce – eller peanutbuttersauce om du vil – og bruge den som dip til f.eks. rå grøntsager skåret i stave.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
12
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
75
g
peanuts – eller jordnødder
▢
1
dåse kokosmælk
400 ml
▢
2
tsk.
rød karrypasta – evt. hjemmelavet
se længere nede på siden
▢
2
spsk.
crunchy peanutbutter
▢
1
spsk.
sukker
▢
3
spsk.
citronsaft
▢
1
spsk.
fiskesauce
Sådan gør du
Hak peanuts/jordnødder groft.
Varm kokosmælken op til kogepunktet i en lille gryde eller kasserolle.
Tilsæt karrypasta, peanutbutter, sukker, citronsaft, peanuts og fiskesauce i denne rækkefølge, og rør mellem hver ingrediens.
Lad ikke sovsen koge for kraftigt, da kokosmælken kan skille, hvis den får for høj varme.
Smag til med citronsaft og sukker.