Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pasta med røget laks
Røg er altid god smag. Røger du ikke selv, må du købe, og røget laks er da heller ikke svært at finde. Det er friske, grønne asparges heller ikke, så der er ingen undskyldninger for ikke at lave den lækre ret.
Ingen anmeldelser
Ret:
aftensmad, Forret, hurtigmums
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
678
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
400
g
grøn båndpasta – f.eks. fettuccine spinat-pasta
▢
500
g
friske grønne asparges
▢
3
dl
fløde – helst den ægte vare
▢
½
citron – økologisk
for du skal også bruge skallen
▢
300
g
røget laks i skiver
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Knæk den nederste træede del af aspargeserne, skyl resten, og skær dem mindre stykker.
Hæld fløden i en gryde, og tilsæt revet citronskal og aspargesstykker, kog op, og lad det koge et par minutter. Aspargeserne skal ikke blive bløde.
Smag til med salt og peber og evt. mere citronskal.
Vend pastaen i saucen.
Skær laksen i mindre stykker, og anret det heller lækkert og indbydende.
Servér med citronbåde og evt. en lille skive ristet flute eller lignende.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
678
kcal
|
Kulhydrat:
63
g
|
Protein:
31
g
|
Fedt:
34
g
|
Mættet fedt:
18
g
|
Flerumættet fedtsyre:
4
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
9
g
|
Kolesterol:
199
mg
|
Natrium:
82
mg
|
Kalium:
889
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sukker:
5
g
|
Vitamin C:
15
mg
|
Calcium:
107
mg
|
Jern:
7
mg