Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Paratha – opskrift
Men der findes også en anden slags paratha. Fyldt paratha. Den er som regel ikke lagdelt. Det mest almindelige fyld er krydret kartoffelmos, men også grøntsagsretter, currys eller dhal kan serveres sammen med parathas.
5
fra 1 stemme
Forb. tid:
20
minutter
minutter
Tilb. tid:
15
minutter
minutter
Samlet tid:
35
minutter
minutter
Servings:
10
stykker
Calories:
76
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
200
g
hvedemel
▢
½
tsk.
salt
▢
4
spsk.
olie
▢
1
dl
lun vand
▢
Smør
til stegning
Sådan gør du
Bland mel, salt og olie.
Tilsæt vandet ad flere gange, indtil du har en fast dej.
Ælt dejen grundigt.
Del dejen i 10 stykker af samme størrelse.
Rul stykkerne runde og flade.
Smelt lidt smør på en varm pande, og steg hver paratha på begge sider ved medium varme, til de er gyldne.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
76
kcal
|
Kulhydrat:
15
g
|
Protein:
2
g
|
Fedt:
1
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Transfedtsyre:
1
g
|
Natrium:
20
mg
|
Kalium:
21
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
1
g
|
Calcium:
3
mg
|
Jern:
1
mg