Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pandekager uden mælk – opskrift
Pandekagerne herunder er ikke veganske og heller ikke laktosefri, medmindre du køber en laktosefri margarine.
5
fra
2
stemmer
Samlet tid:
40
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
100
g
margarine
▢
8
æg
▢
3
spsk.
sukker
▢
1
tsk.
salt
▢
1
spsk.
stødt kardemomme – kan udelades eller erstattes af 1 tsk. vaniljesukker
▢
300
g
hvedemel
▢
7
dl
vand
▢
1
dl
øl
Sådan gør du
Smelt margarine på din pandekagepande, den må endelig ikke brune.
Pisk imens æggene godt sammen, til de er skummende og luftige.
Bland sukker, salt og evt. kardemomme eller vaniljesukker i melet, og tilsæt det sammen med vand og øl.
Tilsæt til sidst den smeltede let afkølede margarine, og pisk det sammen til en ensartet dej.
Sæt skålen tildækket i køleskabet i et kvarters tid – så kan du rydde op i køkkenet imens.
Steg pandekagerne på pandekagepanden uden tilsætning af mere fedtstof, til de er gyldne på begge sider.