Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Oreo cheesecake opskrift
Oreo cheesecaken er ikke med husblas, er ikke bagt og er ikke toppet med hverken frugt, chokolade eller flødeskum. Oreo cheescaken har bund og top og fyld af Oreos.
5
fra 1 stemme
Ret:
Dessert
Forb. tid:
20
minutter
minutter
Tilb. tid:
2
timer
timer
Samlet tid:
2
timer
timer
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Antal:
4-6 personer
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
rulle Oreos – 14 stk.
▢
2
spsk.
smeltet smør
▢
¼
l
piskefløde
▢
100
gram
neutral flødeost
▢
2
spsk.
flormelis
▢
1-1½
spsk.
vaniljeekstrakt – efter smag
Sådan gør du
Knus 8 Oreos med en kødhammer, kagerulle eller lignende – gør det i en pose beregnet til madvarer, da det ellers vil springe rundt i hele køkkenet.
Bland de knuste Oreos med det smeltede smør, så det får en ensartet konsistens, nærmest som grus.
Fordel massen i bunden af en lille springform eller en sandkageform på ca. 1 liter.
Pisk fløden.
Bland ost, flormelis og vaniljeekstrakt sammen, og rør flødeskummet i.
Skær 2 Oreos i små stykker, og bland dem i ostecremen.
Fordel ostecremen på Oreo-bunden.
Skær de sidste 4 Oreos i kvarter, og pynt Oreo cheesecaken med stykkerne.
Sæt Oreo cheesecaken tildækket i køleskabet i et par timer – gerne mere.