Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Opskrift på pastasalat med skinke
En rest kogt skinke eller hamburgerryg skåret i tern, noget pasta, og så bare der ud af med, hvad du kan lide, og hvad du har i køleskab, fryser eller køkkenskabe, så er du godt på vej. Ikke to pastasalater behøver være ens.
5
fra
2
stemmer
Samlet tid:
25
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
300
g
penne – eller anden pasta
▢
300
g
kogt skinke – eller hamburgerryg
du kan også bruge grillet
▢
4
syltede drueagurker – kan også være rå agurk
men min lille ven på 2 år elsker syltede drueagurker, så syltede drueagurker er det her i huset
▢
150
g
fetaost – eller salatost
▢
12
cherrytomater eller 6 cocktailtomater
▢
200
g
majskerner
▢
1
bdt.
basilikum
▢
1-2
håndfulde cashewnødder
▢
Purløg
▢
dressing – dog ikke nødvendigt
hvis du vælger en god fed feta- eller salatost
▢
Salt
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballage, og lad den efterfølgende dryppe godt af i et dørslag.
Skær skinken i tern på ca. 1½ x 1½ cm.
Skær også de syltede drueagurker i tern på nogenlunde sammen størrelse.
Så er det fetaostens tur.
Skær cherrytomaterne i halve eller kvarte, og giv dem et lille drys salt.
Hak basilikummen groft.
Bland alle ingredienserne sammen, og drys til sidst klippet purløg hen over.
Lad gerne salaten trække 5-10 minutter inden servering.