Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Opskrift på nem pastasalat uden kød
Herunder kan du se opskriften på den pastasalat uden kød, jeg lavede sidst. Jeg har nemlig ingen fast opskrift, jeg kigger bare, hvad jeg har. Så tag det nedenfor som inspiration og ændr det så det passer med hvad du har liggende i køleskabet!
Ingen anmeldelser
Ret:
Salat, Tilbehør, Vegansk, vegetarisk
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
nem
Servings:
4
personer
Calories:
367
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
300
g
valgfri pasta – jeg har faktisk blandet to
fordi jeg havde en rest gnocchi og en rest penne
▢
75-100
g
frisk spinat
▢
150
g
salatost – feta kan også anvendes
hvis du nogensinde har rester af det, så heldig er jeg ikke
▢
1-2
spsk.
soltørrede tomater i olie – semidried kan også bruges
▢
8-10
sorte oliven
▢
1-1½
dl
majskerner
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Skyl spinaten, og hak den groft.
Skær salatosten i tern.
Tag de soltørrede tomater op uden at få for meget olie med, og hak dem.
Skær de sorte oliven i halve.
Lad pastaen dryppe af i et dørslag, og bland herefter alle ingredienserne sammen i en stor skål.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
367
kcal
|
Kulhydrat:
51
g
|
Protein:
16
g
|
Fedt:
12
g
|
Mættet fedt:
5
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
3
g
|
Kolesterol:
88
mg
|
Natrium:
587
mg
|
Kalium:
348
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sukker:
2
g
|
Vitamin C:
7
mg
|
Calcium:
220
mg
|
Jern:
3
mg