Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Opskrift på muffins
Du kan komme alt muligt i muffins. Modsat cupcakes, kommer du det bare i dejen, hvor fyldet i cupcakes tit kommes i eller oven på den bagte kage. Denne opskrift er med jordbær.
4.15
fra
7
stemmer
Samlet tid:
35
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
12
stk
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
200
g
smør
▢
200
g
sukker
▢
3
æg
▢
1
dl
mælk
▢
125
g
friske jordbær
▢
300
g
mel
▢
2
tsk.
vaniljesukker
▢
2
tsk.
bagepulver
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° C konventionel ovn.
Rør smør og sukker lyst og cremet.
Rør æggene i et ad gangen skiftevis med mælken.
Fjern blomsten fra jordbærrene, og kassér den.
Skyl jordbærrene, skær dem i mindre stykker, bland dem med melet sammen med vaniljesukker og bagepulver, og vend det i dejen.
Fordel dejen i muffinsforme, og bag dem i 12-15 minutter.
Lad muffins køle af, inden de tages ud af formen – eller serveres i formen, hvis det er papirforme