Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Opskrift på jordbærmarmelade med geleringsmiddel
Jeg kan lige så godt sige det, som det er: Jeg bruger geleringsmiddel. Så her får du min opskrift.
5
fra
2
stemmer
Ret:
Dessert, Tilbehør
Forb. tid:
10
minutter
minutter
Tilb. tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
1.25
kg
Calories:
2566
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
kg
meget modne jordbær
▢
750
g
sukker
▢
½
dl
vand
▢
1
knsp. geleringsmiddel eller efter anvisning på emballagen
▢
Lidt atamon
Sådan gør du
Gør bærrene klar som beskrevet i pkt. 1 ovenfor. Er der små bær imellem, behøver du ikke skære dem i mindre stykker.
Kom jordbær, sukker og vand i en gryde, giv det et opkog, og lad det koge i ca. et kvarters tid uden låg, men under jævnlig omrøring.
Tilsæt geleringsmiddel efter anvisningen på emballagen.
Hæld jordbærmarmeladen på skoldede, atamonskyllede glas.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
2566
kcal
|
Kulhydrat:
659
g
|
Protein:
5
g
|
Fedt:
4
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
1
g
|
Natrium:
16
mg
|
Kalium:
1236
mg
|
Fiber:
16
g
|
Sukker:
638
g
|
Vitamin C:
470
mg
|
Calcium:
135
mg
|
Jern:
4
mg