Du kan bruge alle typer for toastbrød til toasten. Jeg bruger en fuldkornsvariant, der både mætter godt og smager godt. Men du kan sagtens bruge det lyse toastbrød, hvilket egentlig nok er den originale.
Bland det hakkede oksekød med engelsk sauce og ketchup samt salt og peber, og rør det godt sammen til en ensartet fars.
Læg otte skiver toastbrød på bageplade beklædt med bagepapir.
Fordel farsen på de otte skiver toastbrød – godt ud til kanten.
Sæt pladen i den forvarmede ovn i 10 minutter.
Pil imens løgene, og skær dem i tynde skiver.
Kom smørret på en varm pande, og lad det bruse af.
Tilsæt løgene, og lad dem svitse i et par minutter.
Tilsæt balsamico og sukker, og lad løgene hygge sig ved middel varme i ca. 10 minutter, til de er blevet karamelliseret.
Varm toasteren op.
Tag pladen med toastbrødene ud af ovnen, og fordel løgene oven på det stegte kød.
Læg et stykke toastbrød oven på hver, og kom dem i toasteren, til de har taget farve og er blevet sprøde. Det tager ca. 3-4 minutter – i hvert fald i min toaster.