Lun mælken og opløs gæren deri. Tilsæt først de våde ingredienser, plus salt og sukker, og kom melet i til sidst. Ælt dejen i 10 min. og lad den hæve i 2 timer.
Del dejen i 3, og rul hver kugle ud til en cirkel, og skær 8 trekanter. Læg en æblebåd på hver (i den brede ende) og drys med lakrids i den mængde du godt kan lide. Bøj derefter enderne ind om æblet og rul dejen sammen mod spidsen.
Lad dem efterhæve i ½ times tid, pensl dem med æg, og bag dem på 225 grader i ca. 10 min.
Noter
Tip 1: Perfekt til en kop varm te om eftermiddagen, eller som en guffer i madpakken. Hvis det er til mindre børn, ville det nok være bedre med et drys kanel, da lakrids ikke lige er beregnet til små børn.Tip 2: Hvis du ikke har grahamsmel i huset, kan du bare bruge det du har af fuldkornsmel. Det vigtigste er, at mængden af mel er den samme. Bruger du rugmel, skal du dog kun have 100 g. i og så øge mængden af hvedemel til 400 g. Rugmel er nemlig noget tungere end grahamsmel, og putter du for meget rugmel i, bliver brødet nemt tørt og tungt.