Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nem persillesovs
Den anden er denne nemme og hurtige persillesovs – den jeg lærte at lave efter min første kogebog, jeg selv købte, da jeg flyttede hjemmefra, og som jeg stadig bruger. Både kogebogen og opskriften på persillesovs, som står på side 198.
5
fra
4
stemmer
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
2
spsk.
hvedemel
▢
4
dl
mælk
▢
10
g
smør/margarine – eller fedtstof fra det stegte flæsk
▢
Citronsaft
▢
3
spsk.
hakket persille – kruspersille
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Pisk mel og mælk sammen til en klumpfri væske.
Tilsæt fedtstof.
Varm op under stadig omrøring, og kog sovsen, til melsmagen er væk – stadig under omrøring.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Tag gryden af varmen, og tilsæt den hakkede persille, og bland den i sovsen.