Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Matisse's stenbiderrogn reder
Det er en af de her opskrifter, som du kan imponere med og som både har en elegance og friskhed over sig.
5
fra 1 stemme
Ret:
Forret
Samlet tid:
45
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Medium
Servings:
4
personer
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
300
gr Creme Fraiche 36%
▢
30
stk basilikum blade
▢
2
store franske skalotteløg
▢
3
avocadoer - ikke for bløde
så har de nøddesmag i små tern
▢
1
citron
▢
150
gram
rød stenbidderrogn
frisk er bedst
▢
2
squash
▢
Spiseblomster
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Skær squash i lange strimler.
Læg de lange squashstrimler i et koldt vandbad
Skær avocado og skalotteløg ud i små tern.
Blend avocado, skalotteløg, basilikum, creme fraiche, citronsaft og krydr med salt og peber.
Form den blendede masse med squash strimler til reder.
Placer en god spiseske stenbiderrogn på toppen af rederne.
Læg rederne på køl i 20 minutters tid.
Pynt med spiseblomster og server med lunt ristet rugbrød.
Noter
Tusind tak til Thierry for opskriften på Matisse's stenbiderrogn reder.