Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mangosalat med chili og avocado opskrift
Du behøver ikke at have avocado i en mangosalat, men den giver en god kontrast til mangoen, som ellers kan gøre salaten lidt for frugtig.
4
fra
6
stemmer
Ret:
Salat
Køkken:
Middelhavet
Samlet tid:
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
205
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
moden mango
▢
1
hjertesalat
▢
½-1
rød chilipeber
– afhængig af styrke og smag
▢
½
rødløg
▢
2
avocadoer
▢
Citronsaft
▢
2
spsk.
dijonsennep
▢
2
spsk.
flydende honning
eller sirup
▢
1
spsk.
hvidvinseddike
Sådan gør du
Klargør mangoen – se herunder.
Skyl salaten, og skær den i grove strimler.
Skær chilien i tynde strimler – fjern frøstok og evt. også kerner.
Skær rødløget i fine tern.
Klargør avocadoerne – se herunder – og dryp avocadokødet med citron, så det ikke bliver brunt.
Bland det hele i en skål.
Pisk sennep, honning og eddike sammen til en dressing, og servér den til.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
205
kcal
|
Kulhydrat:
19
g
|
Protein:
3
g
|
Fedt:
15
g
|
Mættet fedt:
2
g
|
Kolesterol:
1
mg
|
Natrium:
15
mg
|
Kalium:
643
mg
|
Fiber:
8
g
|
Sukker:
9
g
|
Vitamin C:
49
mg
|
Calcium:
21
mg
|
Jern:
1
mg