Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Majs på grill – opskrift
Du kan bruge hele krydderurter, eller du kan bruge hakkede krydderurter. Du kan også bruge en blanding af friske, hakkede krydderurter og lidt tørrede krydderurter, men flest af de friske.
5
fra
2
stemmer
Samlet tid:
35
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Antal:
1 majskolbe pr. person
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
Friske chilipebre eller tørrede chiliflager
▢
Smør
der har stået ude lidt, så det er blevet medgørligt
▢
1
bdt.
blandede krydderurter og evt. lidt tørrede – f.eks. frisk salvie
rosmarin og basilikum samt tørret timian
▢
1
majskolbe pr. person
Sådan gør du
Hak chilipebre fint – hvis ikke du bruger chiliflager – kom det i smørret, og bland det godt rundt.
Hak evt. krydderurterne, og bland evt. de tørrede krydderurter i.
Træk de yderste blade på majskolben ned, men uden at trække dem af.
Fjern trådene, de er ikke rare at få i munden, og smør majskolben med chilismørret.
Pak majsene ind i krydderurter, og fold de yderste blad op omkring majskolben igen, så majsen er pakket pænt ind.
Majskolberne grilles i ca. 20 minutter på indirekte varme. Husk at vende dem indimellem.