Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lun vinaigrette
Du kan også lave en lun sauce, som minder om og smager som vinaigrette – den er det måske ikke helt, for der er ikke olie i, men det er i hvert fald, hvad vi kalder den her i huset. Den smager supergodt til stegt torsk eller grillet fisk.
5
fra 1 stemme
Ret:
Dressing
Køkken:
Fransk
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
75
g
smør
▢
50
g
kapers
▢
2
spsk.
sherryeddike
▢
¾
dl
hønsefond/-bouillon
▢
1-2
hakkede skalotteløg
▢
100
g
ristede bacontern
▢
2
spsk.
hakket persille
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Brus smørret af i en lille gryde.
Tilsæt kapers, eddike og hønsefond, og lad det hele simre i ca. 5 minutter.
Smag til med salt og peber – vær varsom med saltet, hønsefond er salt i sig selv.
Når saucen skal serveres, drysses med skalotteløg, bacontern og persille.