Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lobster roll opskrift
Når jeg laver lobster rolls bruger jeg hjemmebagte hotdogbrød, men du kan selvfølgelig springe den del over og købe nogle hotdogbrød. Men vælg nogle rigtig lækre – f.eks. brioche.
5
fra 1 stemme
Ret:
Fisk
Forb. tid:
20
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Medium
Antal:
4
Servings:
4
stykker
Calories:
1136
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
20
jomfruhummere
▢
3
løg
▢
2
dl
kærnemælk
▢
3
dl
hvedemel
▢
3
spsk.
paprika
▢
1
tsk.
salt
▢
Smagsneutral olie
til fritering af løgene
▢
100
g
smør
▢
5
spsk.
hjemmelavet mayonnaise
▢
1
fed
hvidløg
▢
½
citron
▢
Hjerte- eller romainesalat
▢
1
bdt.
dild
▢
1
bdt.
purløg
▢
4
gode hotdogbrød
Sådan gør du
Pil jomfruhummerne – det er lettest at gøre, hvis de har været en tur i fryseren i 20 minutters tid.
Fjern tarmen, hvis den ikke kommer med ud, når du piller hummerne.
Pil løgene, og skær dem i tynde ringe.
Hæld kærnemælken op i en skål, der også kan rumme løgene, og læg løgringene ned i mælken.
Bland hvedemel, paprika og salt sammen.
Tag løgringene op af kærnemælken, og lad dem dryppe godt af.
Vend løgringene i melblandingen.
Varm en gryde med smagsneutral olie op, og fritér løgringene lidt ad gangen, til de er sprøde.
Læg dem på fedtsugende papir.
Brun smørret i en gryde, til det er gyldenbrunt og dufter af nødder.
Kom jomfruhummerne ned i smørret, og skru helt ned for varmen.
Rist jomfruhummerne i et par minutter.
Sluk for varmen, og sæt gryden til side.
Rør mayonnaise med presset hvidløg og citronsaft.
Skyl salaten, og lad den dryppe af, eller slyng den.
Hak eller klip purløg og dild.
Rist brødet på brødristeren eller i lidt smør på grillpanden.
Flæk brødet, og læg et par salatblade i bunden.
Kom fem jomfruhummere i hvert brød.
Derefter mayonnaise, purløg, dild og de friterede løgringe.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
1136
kcal
|
Kulhydrat:
92
g
|
Protein:
117
g
|
Fedt:
31
g
|
Mættet fedt:
16
g
|
Flerumættet fedtsyre:
4
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
7
g
|
Transfedtsyre:
1
g
|
Kolesterol:
873
mg
|
Natrium:
3176
mg
|
Kalium:
1555
mg
|
Fiber:
6
g
|
Sukker:
9
g
|
Vitamin C:
9
mg
|
Calcium:
629
mg
|
Jern:
6
mg