Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lammekoteletter
Nå, men forleden var vi kun to til spisning, så jeg flottede mig og købt to snoldede, dobbelte lammekoteletter til næsten 90 kroner. Når det så er sagt, så smagte de herligt. For det gør lam bare – hvis du kan lide det.
5
fra
2
stemmer
Samlet tid:
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Let
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
dusk salvie – eller rosmarin
hvis det er det du har brugt til at stege i
▢
1
bdt.
persille
▢
4
fed
hvidløg
▢
1
spsk.
revet citronskal – økologisk naturligvis
▢
150
g
blødt smør
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Skyl salvie og persille, og hak det fint.
Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.
Rør de hakkede krydderurter, hvidløg og citronskal i smørret, og krydr med salt og peber.
Smag til.
Sæt smørret på køl, til det skal bruges, eller læg det i fryseren, hvis du er i tidsnød. Det skal nå at blive hårdt igen.