Men den salat, som du får opskriften på her, er den slags, du kan servere som et let måltid. Let både at lave og at spise – og selvfølgelig også hurtig. Det bedste ved denne salat er næsten marinaden. Den er naturligvis hjemmelavet, og den smager fantastisk og kan også bruges som dressing til blandede salater.
Lidt syltede rødløg – har du ikke lige nogen på lagerkan et salatløg skåret i ringe anvendes, men syltede rødløg er helt klart at foretrække
Sådan gør du
Skær kyllingebrystfileterne i tern.
Bland olie, citronsaft, eddike, sennep, honning, krydderi og tabasco/chilisauce, og hæld det over kyllingeternene, og lad dem trække i mindst 20 minutter, men gerne i længere tid.
Skyl imens cherrytomaterne, og halver dem.
Skyl persillen, og riv den evt. i mindre stykker.
Skær fetaosten – eller salatternene/-osten – i tern, hvis den ikke allerede er det.
Varm en pande op, så den er godt varm – virkelig heiss – og steg kyllingen i kort tid, til den er gennemstegt.
Fjern sten og skræl på avocadoen, og skær den i tern.
Fordel persille, avocado, tomater og kyllingeternene sporadisk, og top med syltede rødløg og feta.
Noter
Hvis du vil have en lidt mere mættende ret, så serverer du bare et stykke lækkert, groft brød til.Serverer du en Schubert Selection Sauvignon Blanc til, kan du aldrig gå helt galt i byen. Det er en tør hvidvin, som smager skønt afkølet til din kyllingesalat.