Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kylling i peanutbuttersauce
Du kan også lave en varm peanutbuttersauce til en gryderet – for eksempel denne kylling i peanutbuttersauce.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
3
kyllingefileter
af ca. 150 g
▢
1
rød chilipeber
▢
2
æbler
▢
5
forårsløg
▢
Lidt olie til stegning
▢
4-5
spsk.
peanutbutter
▢
2
tsk.
rød karrypasta
▢
1
dåse kokosmælk
▢
1½
dl
mælk
▢
1
hønsebouillonterning
▢
Saften af ½-1 lime
▢
Eventuelt majsstivelse udrørt i lidt vand til jævning
▢
Salt
Sådan gør du
Skær kødet i strimler.
Skyl chilipeberen, fjern stilk, frøstok og kerner, og hak chilipeberen fint.
Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tern.
Skyl forårsløget, skær bund og den kedelige del af toppen af, og skær forårsløgene i ringe.
Steg kødet i olien.
Tilsæt peanutbutter, og lad det smelte lidt.
Tilsæt chili, karrypasta, kokosmælk, mælk, bouillonterning og limesaft.
Lad det hele simre i 5 minutters tid.
Jævn evt. saucen, hvis du synes, den skal være lidt tykkere.
Tilsæt æbler og forårsløg, og lad retten simre, til løg og æbler er varmet igennem (3-4 minutter).
Smag retten til med salt og evt. mere limesaft.
Servér retten med kogte ris, og evt. lidt peanuts oven på.