Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kylling i cola – opskrift
Dette er faktisk en fedtfattig ret. Der er en smule fedt i ketchup, men kyllingekød er magert, og der er ingen fedt i cola.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
45
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
500
g
kyllingebrystfilet – du kan også bruge lår
men der skal noget mere til, da benene også vejer noget
▢
1
dåse cola – 33 cl – bare den billigste
det behøver ikke være noget fancy
▢
3½
dl
tomatketchup
▢
2
fed
hvidløg
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° C.
Skær fedt, sener, blod og benstumper af kødet, og læg det i et ovnfast fad.
Rør cola, ketchup og presset hvidløg sammen, krydr med salt og peber, og hæld det over kødet.
Sæt fadet i ovnen i ca. 40 minutter, eller til kødet er gennemstegt. Tjek med en kødnål, at kødsaften er klar ikke rosa.