Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Klaret smør
Smøret det må endelig ikke brune.
1
fra 1 stemme
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
5
minutter
minutter
Samlet tid:
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
250
gram
Calories:
7
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
250
g
smør
Sådan gør du
Kom smørret i en kasserolle, og lad det smelte ved middel varme – det må endelig ikke brune.
Tag kasserollen af varmen, når smørret er smeltet, og lad det stå et par minutter, så vallen falder til bunds.
Hæld det klarede smør forsigtig over i en lille kande, uden at bundfaldet følger med. Bundfaldet skal ikke bruges.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
7
kcal
|
Kulhydrat:
1
g
|
Protein:
1
g
|
Fedt:
1
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
1
g
|
Transfedtsyre:
1
g
|
Kolesterol:
2
mg
|
Natrium:
6
mg
|
Kalium:
1
mg
|
Sukker:
1
g
|
Calcium:
1
mg
|
Jern:
1
mg