Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kartofler på grill – i foliepakker
Herunder kommer opskriften på en af mine favoritter – dem har jeg et par stykker af – når det kommer til kartofler på grill. Her kan du nemlig blande alt muligt lækkert mellem kartoflerne. Jeg har valgt tomater og dild.
5
fra
3
stemmer
Ret:
Tilbehør
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
161
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
700
g
kartofler
▢
4
tomater
▢
4
spsk.
revet ost
▢
1
bdt.
frisk dild
eller et par tsk. tørret dild
▢
2-3
spsk.
citronolie
eller olivenolie og lidt revet skal fra en økologisk citron
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Riv fire stykker store stanniol af rullen, og læg dem hver for sig på bordet.
Skrub kartoflerne, og skær dem i mindre stykker – ikke små tern, men det nogle ville kalde ”mundrette stykker”.
Fordel kartoflerne på stanniolstykkerne.
Skyl tomaterne, skær dem i både – fjern blomsten – og fordel dem oven på kartoflerne.
Krydr med dild, salt og peber.
Kom en spiseskefuld revet ost i hver pakke.
Dryp til sidst med olie, og kom evt. revet citronskal på.
Fold stanniolen rund om hver enkelt kartoffelportion.
Grill kartoffelpakkerne over direkte varme i ca. 15 minutter.
Noter
Kartoffelpakkerne kan tilberedes i god tid. Opbevar dem køligt, til de skal på grillen.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
161
kcal
|
Kulhydrat:
35
g
|
Protein:
5
g
|
Fedt:
1
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Kolesterol:
1
mg
|
Natrium:
23
mg
|
Kalium:
1028
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sukker:
5
g
|
Vitamin C:
52
mg
|
Calcium:
41
mg
|
Jern:
2
mg