Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Karrykål som tilbehør – opskrift
Jeg lægger ud med den nemme karrykål, der er hurtigt rodet sammen på panden – eller i støbejernsgryden afhængig af, hvor stor en portion du skal tilberede.
5
fra
2
stemmer
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
portioner
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
600
g
hvidkål
▢
60
g
kokosolie
▢
3
spsk.
karry – eller efter smag
▢
3-4
spsk.
kokoscreme
det fede der ligger øverst i en dåse kokosmælk
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Snit hvidkålen – det skal ikke være helt fint som med et rivejern.
Opvarm kokosolien på panden eller i gryden, og svits karryen heri.
Tilsæt snittet hvidkål, og vend rundt.
Tilsæt kokoscremen, og lad det hele simre, til det er kogt ind til en tilpas tykkelse.
Smag til med salt og peber.