Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kakaosmør som smørepålæg
Som nævnt kan du også blande et smørepålæg af bl.a. smør og kakao. Det smager skønt på kiks, boller eller brød eller til snobrødene.
5
fra
2
stemmer
Samlet tid:
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
250
g
smør
▢
250
g
flormelis
▢
2½
spsk.
kakaopulver
▢
1
spsk.
vaniljesukker
Sådan gør du
Smelt smørret i en kasserolle eller lille gryde, uden at det bruner.
Sigt flormelis og kakaopulver sammen, og bland vaniljesukkeret i.
Tag gryden af varmen, og rør de tørre ingredienser i.
Rør i smørret jævnligt, mens det køler af, så smørret ikke stivner på toppen.
Hæld smørret i et glas med tilhørende låg.