Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Indianergryde – opskrift
Jeg har nogle gange set, at indianergryde bliver serveret med pasta eller ris, men det er faktisk ikke nødvendigt at servere noget til. Retten mætter godt uden.
4.60
fra
5
stemmer
Samlet tid:
25
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
løg
▢
3
fed
hvidløg
▢
2
små gulerødder eller 1 stor
▢
½
hvidkålshoved eller 1 spidskål
▢
60
g
smør eller 30 g smør og 30 g stegemargarine
▢
1-2
spsk.
karry – afhængig af styrke
▢
1
spsk.
paprika
▢
500
g
hakket oksekød
▢
3
spsk.
tomatpuré
▢
4
dl
oksebouillon
▢
lidt hakket grønt
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint.
Skræl gulerødderne, og riv dem.
Fjern de yderste grove blade på kålhovedet, og snit kålen fint.
Smelt halvdelen af smørret eller alt stegemargarinen i en stor sauterpande.
Svits løg og hvidløg i fedtstoffet, til de bliver klare – de skal ikke brune.
Tilsæt karry og paprika, og lad det blive svitset godt af.
Tilsæt det hakkede oksekød, og lad det svitse, til det bliver brunt. Rør indimellem.
Tilsæt tomatpuré, og rør rundt.
Tilsæt revet gulerod, kål og bouillon, og lad det hele simre uden låg, til bouillonen er fordampet helt. Det tager ca. 10-15 minutter.
Smag til med salt og peber.
Rør de 30 g smør ud i indianergryden lige inden servering.
Top evt. med lidt hakket grønt.