Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Indbagt kylling – opskrift
Retten her laver jeg ofte dagen efter, vi har fået clubsandwich, og der er rester af stegt kylling. Men du kan også bare smide et par kyllingebrystfileter på panden, inden du går i gang med opskriften.
Ingen anmeldelser
Ret:
aftensmad, Hovedret
Forb. tid:
10
minutter
minutter
Tilb. tid:
15
minutter
minutter
Samlet tid:
25
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Calories:
1461
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
2-3
stegte kyllingebrystfileter – ca. 280 g i alt
▢
1
kugle mozzarella
▢
4
stykker
filodej – 120 g i alt
▢
4
spsk.
creme fraiche eller græsk yoghurt
▢
4
tsk.
tørrede krydderurter
estragon, rosmarin eller lignende
▢
1
æg
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° C.
Skær kyllingekødet i store tern.
Skær mozzarella i skiver.
Fold hvert stykke filodej på midten to gange. Først den ene vej, så den anden vej, så de bliver kvadratiske – eller tæt på i hvert fald.
Fordel kød og mozzarella på den ene halvdel af hvert stykke filodej.
Kom 1 skefuld creme fraiche eller græsk yoghurt oven på, og drys med tørrede krydderurter, salt og peber.
Pisk ægget sammen, og pensl kanterne med det.
Fold den tomme halvdel ind over fyldet, og tryk kanterne godt sammen.
Pensl pakkerne med æg, og sæt dem i ovnen i 12-15 minutter, til de har taget farve og er blevet sprøde.
Noter
Servér den varme indbagte kylling med en
salat
, f.eks.
broccolisalat
.
Se også hvordan man laver en lækker
clubsandwich
med kylling
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
1461
kcal
|
Kulhydrat:
1
g
|
Protein:
126
g
|
Fedt:
102
g
|
Mættet fedt:
29
g
|
Flerumættet fedtsyre:
22
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
42
g
|
Transfedtsyre:
1
g
|
Kolesterol:
542
mg
|
Natrium:
490
mg
|
Kalium:
1311
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
1
g
|
Vitamin C:
11
mg
|
Calcium:
94
mg
|
Jern:
7
mg