Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hvide asparges med bacon
Som nævnt kan du også bruge hvide asparges. Det foregår på en lidt anderledes måde, for de hvide asparges smager ikke helt så godt, hvis de ikke bliver lidt møre, og skal de nå at blive det på panden, svider baconen.
Ingen anmeldelser
Ret:
Tilbehør
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
105
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
8
hvide asparges
- tykke
▢
100
g
bacon
- i tynde skiver
Sådan gør du
Skræl aspargesene, og knæk den nederste træede del af, og smid den ud.
Damp dem møre i lidt vand – bare sådan en 5-6 minutter – hvorefter de dryppes af i en sigte.
Steg baconskiverne på en tør pande – de skal ikke være for sprøde, men stadig bøjelige.
Tag baconen af panden, lad det køle en smule af, og vikl det herefter rundt om den nederste del på hver enkelt asparges.
Læg dem på panden igen, og lad baconen blive helt sprød.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
105
kcal
|
Kulhydrat:
1
g
|
Protein:
3
g
|
Fedt:
10
g
|
Mættet fedt:
3
g
|
Kolesterol:
17
mg
|
Natrium:
166
mg
|
Kalium:
50
mg
|
Sukker:
1
g
|
Jern:
1
mg