Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hotwings i ovn – opskrift
Hotwings i ovn – opskrift Men du kan selvfølgelig også købe ferske kyllingevinger. De er desværre ikke så nemme at få fat på i supermarkederne mere, som de har været, men så kan du købe dem i forskellige webshops.
4.41
fra
5
stemmer
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
20
kyllingevinger
▢
150
g
hvedemel
▢
2
tsk.
paprika
▢
1
knsp. cayennepeber
▢
3
spsk.
olivenolie
▢
2-3
dl
barbecuesauce – f.eks. den du finder opskriften på længere nede på siden
▢
2-3
spsk.
sesamfrø – eller efter smag – kan udelades
▢
Salt
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225° C, varmluft.
Skær vingespidsen af alle vingerne. De kan bruges til fond.
Bland mel, paprika, cayennepeber og lidt salt – sådan et par teskefulde – og vend kyllingevingerne i blandingen.
Læg vingerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og stænk olien over dem.
Sæt dem i ovnen i 15 minutters tid, til de er næsten gennemstegte.
Pensl de varme vinger med barbecuesauce, og lad dem få ca. 5 minutter mere i ovnen.
Tag de færdige hot-wings ud af ovnen, og drys med sesamfrø.
Du kan også grille kyllingevingerne, så skal du bare huske at vende dem et par gange undervejs.