Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet remoulade opskrift
Servér eventuelt remouladen i små portionsskåle, når du serverer fiskefilet og/eller pommes frites, det ser overskudsagtigt og fancy ud.
4.25
fra
4
stemmer
Samlet tid:
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Antal:
Ca. 2½ dl
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
2
æggeblommer – evt. pasteuriserede
▢
1
tsk.
dijonsennep – smag dig frem
noget dijonsennep er stærkere end andre. Den jeg bruger, er ikke så stærk
▢
1
tsk.
æblecidereddike
▢
1¾
dl
smagsneutral olie
▢
3
syltede agurker
▢
1
spsk.
kapers
▢
2
spsk.
syltede perleløg – evt. hjemmelavede
▢
½
rød chilipeber
▢
Citronsaft
▢
Gurkemeje
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Rør æggeblommerne med sennep og eddike samt lidt salt og peber.
Pisk olien i lidt ad gangen, så det ikke skiller – meget lidt ad gangen til at starte med, senere kan du hælde lidt mere i ad gangen.
Bliv ved med at hælde olie i og piske, til olien er sluppet op, og du har en mayonnaise.
Sæt mayonnaisen på køl – det er ikke absolut nødvendigt, men du får en bedre konsistens.
Imens kan du forberede resten.
Skær de syltede agurker i små tern.
Hak kapers, syltede perleløg og chilipeber fint.
Bland de hakkede grøntsager sammen med mayonnaisen.
Tilsæt så meget gurkemeje, at den får den gule farve, du synes, den skal have.
Smag til med citronsaft, salt og peber.